O stranici

Ova stranica je napravljena u svrhu promicanja biblijskih kršćanskih vrijednosti, te ima prvenstvenu namjeru da otkriva jasnoćom i silom ljubav Božju prema grešniku i Božji put spasenja pun milosti na osnovi vjere u Isusa Krista, Gospodina našeg, koji nas je iskupio svojom smrću na Golgotskome križu. Svaki posjetitelj je dobro došao i nadamo se da će mu stranica pomoći da shvati pravi smisao života i obnovi zajedništvo s Bogom i ljudima.


Može zvučati glupo vjerovati da Isus Krist, koji je umro na križu i ponovno uskrsnuo prije 2000 godina, može promijeniti vaš život. Ipak milijuni kršćana na svakom kontinentu kažu da je Isus Krist promijenio njihove živote. To se dogodilo i meni prije mnogo godina. Može se dogoditi i tebi danas!

Billy Graham


Svrha stranice jest da govori o Isusu Kristu i Božjoj Riječi (Bibliji) kao jedinom autoritetu koji može promijeniti ljudski život bez obzira na okolnosti, kulturu ili svjetonazore u kojima se ljudi nalaze. Iako autori stranica potječu iz evanđeoske protestantske sredine nije im namjera ni u kom smislu omalovažavati osobe drugih vjeroispovijesti, već jednostavno, transparentno i otvoreno upućivati ih i podsjećati na istinu koja nam je objavljena u Bibliji.

Autori vjeruju u važnost pripadanja lokalnoj crkvi - zajednici, no upravo Isusa i Bibliju postavljaju kao glavni temelj odnosa Boga i čovjeka i smatraju da je jedina prava Crkva ona koja nije vidljiva, već se sastoji od onih koji vjeruju Kristu i ljube Boga svim srcem svojim, svom snagom svojom i umom svojim.