Pet jezika ljubavi

Težnja za romantičnom ljubavi u odnosima je duboko usađena u našu psihu. Skoro svaki popularni časopis ima barem jedan članak o trajnoj ljubavi koju možemo imati u odnosima. Ali zašto onda uz sve knjige, časopise i praktičnu pomoć, ne možemo imati stalne, stabilne i ljubavlju ispunjene odnose?

Opširnije:Pet jezika ljubavi

Dugovi i kako ih se riješiti?

Financijski problem koji je najviše tištao Boba i Susan bio je pritisak koji su na njih vršili vjerovnici, a bilo ih je više od jednog! Imali su nekoliko bankovnih kredita, otvorene račune u tri trgovine i više nepokrivenih računa kod različitih kreditnih poduzeća. Uz to, imali su i hipoteku na svoju kuću. U dugove su Hitchcockovi upali odmah poslije vjenčanja kad su prvi puta digli kredit.

Opširnije:Dugovi i kako ih se riješiti?

O horoskopu

Čovjek je neobično znatiželjno biće. Povijest ljudskog roda mogla bi se, osim na drukčije načine, opisati i kao potraga za uvijek novim spoznajama. Unatoč svim pozitivnim otkrićima i proizašlim blagodatima, bez kojih ne možemo zamisliti čak ni blijedu kopiju danas postojećeg svijeta, ipak postoji i tamnija strana medalje te potrage.

Opširnije:O horoskopu