Ze Roberto - meštar od baluna

Odrastao sam u sirotinjskoj četvrti Sao Paola. Kad sam imao deset godina, moj je otac napustio obitelj. Bio je to veliki šok koji je na nama ostavio duboke tragove. Naša se majka morala sama brinuti za sve nas. U to doba počeo sam krasti. Na početku sam krao tu i tamo, kako bih imao što jesti. Tada je bilo vrlo važno dati petama vjetra kako bih što prije nestao.

Opširnije

Ispis E-mail

Josh McDowell - dokaz promijenjenog života

Josh McDowell bio je veliki skeptik u vezi ispravnosti Biblije i Isusove tvrdnje da je Božji sin. Njegova snažna potraga da opovrgne to, dovela ga je do duhovnog iskustva s Kristom koje je radikalno promijenilo njegov život. Na očigled dogodile su se promjene u njegovom ponašanju u periodu od šest do osamnaest mjeseci. Ali, najznačajnija promjena dogodila se kada se suočio sa potrebom da oprosti ljudima koji su ga oštetili kada je bio dijete.

Opširnije

Ispis E-mail

Lucio - najveća pobjeda u životu

Vjerojatno možete zamisliti što se događalo kad je reprezentacija Brazila u lipnju 2002, po peti put, osvojila svjetsko nogometno prvenstvo. Već na terenu moji su se suigrači bacali jedan na drugog, pijani od radosti, jedva vjerujući u tu sreću: u tom trenutku bili smo u očima cijelog svijeta najbolji nogometaši na ovoj planeti! Neopisivo lijep osjećaj!

Opširnije

Ispis E-mail

Kirk Cameron – ljubim samo svoju ženu

U filmu Fireproof, glavni glumac Kirk Cameron trebao je  poljubiti glumicu koja je glumila njegovu ženu u filmu. Ali, to je za Kirka bio problem, nije želio poljubiti ni jednu drugu ženu osim svoje vlastite žene. „Imam obvezu da neću poljubiti ni jednu drugu ženu.“ – rekao je Kirk. Kako bi izbjegli konflikt, filmski djelatnici su se poslužili filmskom čarolijom.

Opširnije

Ispis E-mail

Vidite, ja sam OK

Steven Curtis Chapman, poznati kršćanski glazbenik i njegova obitelj pretrpjeli su veliki gubitak 21.04.2008. godine. Njihova petogodišnja kćer Maria Sue nastradala je nakon što je istrčala pod automobil na prilazu ispred kuće koji je njezin stariji sedamnaestogodišnji brat upravo parkirao. Mary Beth, Stevenova supruga opisala je trenutak nesreće.

Opširnije

Ispis E-mail

Gianna Jessen - žena koja je preživjela pobačaj

Riječi "Dugo sam čekala ovaj trenutak." izgovorene od potpunog stranca pogodile su Giannu Jessen tako da ona nije trebala da se upozna sa ženom koja je stajala ispred nje. „U trenutku kada je to rekla, ja sam znala tko je ona“ - rekla je Gianna. Kroz godine, razmišljala je da li će se ikada dogoditi ovaj trenutak. I bez ikakvog upozorenja taj trenutak se dogodio.

Opširnije

Ispis E-mail

Isus - centar mog života

Ove stranice stvarno su prekrasne i neka vas Gospodin obilno blagoslovi. Živjela sam kao mnogi mladi u današnje vrijeme, ljubila sam svijet, mladost, grijeh i sve ono što ide s time. Dani su mi prolazili s prijateljima u izlascima, pijančevanjima, ludorijama. Mislili smo da nitko nije sretniji od nas dok smo zajedno. Ali,došao je rat i morali smo se razdvojiti. Netko je nekamo otišao,neki su ostali.

Opširnije

Ispis E-mail

48 sati u paklu

Jedan od najzanimljivijih slučajeva oživljenja kojega se mogu sjetiti, tiče se Georgea Lennoxa poznatog konjokradice iz pokrajine Jefferson. Tada je izdržavao drugu kaznu. Sud u Sedgquick-u ga je prvi puta poslao u zatvor zbog sličnog prijestupa - krađe konja. U toku zime 1887. i 1888. radio je u rudnicima uglja. Mjesto, gdje je radio, učinilo mu se opasnim.

Opširnije

Ispis E-mail

  • 1
  • 2

WK - Grid (Kršćanski filmovi)