Kaka – ja pripadam Isusu

Kada sam imao osam godina, preselio sam se u Sao Paolo gdje sam počeo igrati nogomet. Oduvijek sam volio igrati nogomet. Igrao sam za juniorski tim Sao Paolo 2000 godine. Bili smo usred Paulista juniorskog natjecanja kada sam dobio žuti karton. Zbog suspenzije na idućoj utakmici, iskoristio sam trenutak slobodnog vikenda da posjetim svoju baku i djeda koji su živjeli u Caldas Novas u to vrijeme.

Opširnije

Ispis E-mail

Nicky Cruz - spasenje u džunglama New Yorka

Možeš postati ovisnik o seksu. Možeš postati ovisnik o alkoholu. Možeš postati ovisnik razno raznih droga. Ja sam bio ovisnik mržnje i nasilja. Kad bi se Nicky Cruz pojavio na ulici, ljudi su imali više nego dovoljno razloga da bježe i da se skrivaju. On nije bio samo vođa čuvenog ganga Mau Mau - najžešće bande u New Yorku - Nicky je bio životinja.

Opširnije

Ispis E-mail

Nick Vujičić - čovjek koji pomiče granice

Nicholas James Vujičić, poznatiji kao Nick Vujičić, došao je na svijet 1982. godine u Brisbaneu u Australiji kao prvo dijete roditelja vojvođanskog porijekla. Rođen je bez ruku i nogu, zbog  tetra-amelia sindroma što je medicinskoj sestri Duški Vujičić i njezinu suprugu, pastoru Borisu Vujičiću, bio šok. Trebalo im je četiri mjeseca da prihvate kako imaju sina s hendikepom.

Opširnije

Ispis E-mail

Ze Roberto - meštar od baluna

Odrastao sam u sirotinjskoj četvrti Sao Paola. Kad sam imao deset godina, moj je otac napustio obitelj. Bio je to veliki šok koji je na nama ostavio duboke tragove. Naša se majka morala sama brinuti za sve nas. U to doba počeo sam krasti. Na početku sam krao tu i tamo, kako bih imao što jesti. Tada je bilo vrlo važno dati petama vjetra kako bih što prije nestao.

Opširnije

Ispis E-mail

Josh McDowell - dokaz promijenjenog života

Josh McDowell bio je veliki skeptik u vezi ispravnosti Biblije i Isusove tvrdnje da je Božji sin. Njegova snažna potraga da opovrgne to, dovela ga je do duhovnog iskustva s Kristom koje je radikalno promijenilo njegov život. Na očigled dogodile su se promjene u njegovom ponašanju u periodu od šest do osamnaest mjeseci.

Opširnije

Ispis E-mail

Lucio - najveća pobjeda u životu

Vjerojatno možete zamisliti što se događalo kad je reprezentacija Brazila u lipnju 2002, po peti put, osvojila svjetsko nogometno prvenstvo. Već na terenu moji su se suigrači bacali jedan na drugog, pijani od radosti, jedva vjerujući u tu sreću: u tom trenutku bili smo u očima cijelog svijeta najbolji nogometaši na ovoj planeti! Neopisivo lijep osjećaj!

Opširnije

Ispis E-mail

Kirk Cameron – ljubim samo svoju ženu

U filmu Fireproof, glavni glumac Kirk Cameron trebao je  poljubiti glumicu koja je glumila njegovu ženu u filmu. Ali, to je za Kirka bio problem, nije želio poljubiti ni jednu drugu ženu osim svoje vlastite žene. „Imam obvezu da neću poljubiti ni jednu drugu ženu.“ – rekao je Kirk. Kako bi izbjegli konflikt, filmski djelatnici su se poslužili filmskom čarolijom.

Opširnije

Ispis E-mail

Vidite, ja sam OK

Steven Curtis Chapman, poznati kršćanski glazbenik i njegova obitelj pretrpjeli su veliki gubitak 21.04.2008. godine. Njihova petogodišnja kćer Maria Sue nastradala je nakon što je istrčala pod automobil na prilazu ispred kuće koji je njezin stariji sedamnaestogodišnji brat upravo parkirao. Mary Beth, Stevenova supruga opisala je trenutak nesreće.

Opširnije

Ispis E-mail

  • 1
  • 2