Kaka – ja pripadam Isusu

Kada sam imao osam godina, preselio sam se u Sao Paolo gdje sam počeo igrati nogomet. Oduvijek sam volio igrati nogomet. Igrao sam za juniorski tim Sao Paolo 2000 godine. Bili smo usred Paulista juniorskog natjecanja kada sam dobio žuti karton. Zbog suspenzije na idućoj utakmici, iskoristio sam trenutak slobodnog vikenda da posjetim svoju baku i djeda koji su živjeli u Caldas Novas u to vrijeme.

Opširnije:Kaka – ja pripadam Isusu

Nick Vujičić - čovjek koji pomiče granice

Nicholas James Vujičić, poznatiji kao Nick Vujičić, došao je na svijet 1982. godine u Brisbaneu u Australiji kao prvo dijete roditelja vojvođanskog porijekla. Rođen je bez ruku i nogu, zbog  tetra-amelia sindroma što je medicinskoj sestri Duški Vujičić i njezinu suprugu, pastoru Borisu Vujičiću, bio šok. Trebalo im je četiri mjeseca da prihvate kako imaju sina s hendikepom.

Opširnije:Nick Vujičić - čovjek koji pomiče granice

Ze Roberto - meštar od baluna

Odrastao sam u sirotinjskoj četvrti Sao Paola. Kad sam imao deset godina, moj je otac napustio obitelj. Bio je to veliki šok koji je na nama ostavio duboke tragove. Naša se majka morala sama brinuti za sve nas. U to doba počeo sam krasti. Na početku sam krao tu i tamo, kako bih imao što jesti. Tada je bilo vrlo važno dati petama vjetra kako bih što prije nestao.

Opširnije:Ze Roberto - meštar od baluna

Vidite, ja sam OK

Steven Curtis Chapman, poznati kršćanski glazbenik i njegova obitelj pretrpjeli su veliki gubitak 21.04.2008. godine. Njihova petogodišnja kćer Maria Sue nastradala je nakon što je istrčala pod automobil na prilazu ispred kuće koji je njezin stariji sedamnaestogodišnji brat upravo parkirao. Mary Beth, Stevenova supruga opisala je trenutak nesreće.

Opširnije:Vidite, ja sam OK

  • 1
  • 2