Prihvatio sam Krista

jesus.jpg

Prihvatio sam Isusa Krista u ožujku 2004. godine. Otkad sam prihvatio Isusa Krista i otkako je Krist došao u moj život osjećam promjenu svog života. Prije prihvaćanja Isusa Krista, imao sam velikih problema oko sebe. Radio sam loše stvari koje Bog nikad nije volio, a to su bili grijesi. Čak sam htio i izvršiti samoubojstvo, ali me nešto zaustavilo. Nisam znao kako me to zaustavilo da se ne ubijem.

Poslije toga upoznao sam neke prijatelje koji slijede Isusa Krista. Oni su mi pričali o Isusu Kristu i tome što Krist ima za mene. Poslije toga odveli su me u Kršćansku Baptističku Crkvu u Zenici. Tu sam upoznao ljude i čak svoje prijatelje. Iznenadilo me kad sam vidio svoje prijatelje. Poslije toga otišao sam kod jednog prijatelja koji je bio sljedbenik Isusa Krista. On me pitao da li ti želis da prihvatiš Isusa Krista. Ja sam bez razmišljanja rekao: "Da, hoću da prihvatim Isusa Krista." On me odveo u moju sobu dao mi je knjižicu u kojoj je pisala Božja riječ. Ja sam pročitao tu knjižicu i shvatio sam da je Krist umro za mene i da je moje grijehe bio otkupio. Poslije toga sam prihvatio Isusa Krista, tu sam osjećao kako mi "GRIJEH" izlazi iz mog života kroz moje uši. Osjećao sam kako mi zuji u mojim ušima. Ništa se nisam bojao, samo sam sjedio.

Ujutro poslije toga sam ustao i počeo da se molim Bogu, molio sam se Bogu i osjećao i vjerovao kako mi je Bog uslišio moju molitvu. Nakon 8 mjeseci sam kršten u Kršćanskoj Baptističkoj Crkvi u Zenici. Vec 2 godine imam vjeru i sada poznajem svoje bližnje kršćane i slijedim Krista zauvijek. Želim da budem spreman da širim "Radosnu Vijest" o Isusu Kristu svakoj nespašenoj osobi. Jer Krist je jedanput umro za vaše grijehe, i prenio samog sebe kao žrtvu.

Da,Bog tako ljubio svijet da je dao jedinorođenog sina da ne pogine ni jedan koji u nj vjeruje već da ima život vječni. (Ivan 3:16)

Brat Aleksandar